Catala Castellano English
  Presentació | Rutes per Barcelona | Rutes de vins | Info & preus | Opinions | Contactar
Tasti, begui, gaudeixi sense preocupar-se per haver de conduir després 
A les nostres rutes de vins tindrà un conductor i un guia a la seva disposició
1. Vins del Penedès 2. Vins del Priorat 3. Priorat i Montsant 4. Vins d'Allela
Barcelona Highlights

Ruta del vi d'Alella

Aquest és una sortida perfecta si no vols anar massa lluny de Barcelona i per un període d'unes 3-4 hores.

Alella és la DO (Denominació d'Origen) més petita a Espanya, amb només 315 hectàrees de vinyes plantades. Situada a 25 minuts al nord de la ciutat de Barcelona, entre el mar Mediterrani i la Serralada Costanera Catalana.

El celler que visitarem és Alta Alella.

Alta Alella és la culminació d'un projecte familiar que va començar fa més de vint anys amb Josep Maria Pujol-Busquets i la seva dona Cristina Guillén. Des del principi l'agricultura ecològica i el respecte pel medi ambient i la natura han estat la base per a l'elaboració dels seus vins orgànics i caves dins de la DO Alella i DO Cava, amb una voluntat de transparència, sent un fidel reflexa del seu terrer i de l'anyada.

Entre els seus famosos vins tenim el dolç negre Dolç Mataró, el blanc Lanius, el negre Orbus i els caves Opus Evolutium i Privat Laietà

Per a aquesta ruta del vi tenim l'opció d'anar o bé en tren o bé amb cotxe, depenent del seu pressupost i de la seva preferència personal:

- En Tren: sortint de l'estació de Plaça de Catalunya al poble del Masnou, (26 minuts) i després 10 minuts amb taxi fins Alta Alella.

- En Cotxe amb xofer: des del seu hotel a Barcelona directament i per autopista al celler de vins d'Alta Alella (25 minuts de viatge)

La visita guiada de la vinya i del celler seguida del tast de vins de sis dels seus vins i caves dura aproximadament 1 hora i mitja.

Aquest tour inclou l'assistència d'un guia expert en vi que l'acompanya tot el temps del seu hotel a Barcelona, la visita guiada i tast del celler i el transport en funció de quina sigui la seva opció: tren o cotxe amb xofer.

Per aquesta ruta consultar preus.

- A Guide In Barcelona - info@aguideinbarcelona.com