Catala Castellano English
  Presentació | Rutes per Barcelona | Rutes de vins | Info & preus | Opinions | Contactar
Està planejant fer una ruta turística per Barcelona?  
Està pensant visitar una regió vinícola de Catalunya? Llavors, deixi'm que el guiï!!!  
1. Ciutat Vella 2. Ruta Modernista 3. Gaudí a Barcelona 4. Picasso - Miró 5. Barcelona medieval 6. Visita panoràmica
Picasso - Mir

Musseu Picasso i Fundació Miró

El Museu Picasso de Barcelona és el centre de referència per al coneixement dels anys de formació de Pablo Picasso. A través de les més de 3.500 obres que conformen la col·lecció permanent es desvetlla el geni del jove artista. Però el Museu Picasso és també el testimoniatge del seu vincle amb Barcelona. Un vincle estret i inseparable forjat en la seva adolescència i joventut, i que es va perllongar fins a la seva mort. De fet, gran part del fons actual prové de la donació que, en l'any 1970, va fer el propi Picasso de totes les seves obres de joventut a la ciutat.
 
Aquest museu ens mostra uns preciosos retrats d'amics, coneguts i familiars pintats en aquests joves anys, així com un valuós grup d'obres del seu conegut Període Blau i acaba amb una completa sèrie de 58 pintures realitzades a l'any 1957, sèrie coneguda com “Las Meninas” en estil cubista.
 
Joan Miró va néixer a Barcelona en el 1893, va rebre classes de dibuix i pintura en l'Escola de Belles Arts de Barcelona, i encara que les obres de Miró les podem trobar avui dia en els principals museus del món, moltes s'han quedat a Catalunya, especialment en la Fundació Joan Miró de Barcelona. Pintures, tapissos i escultures que representen un dels artistes més importants de la història de l'Art del segle XX i tot allotjat en un bell edifici obra de l'arquitecte Josep Lluís Sert, gran amic del pintor.
 
* Els dos museu tenen un cost d'entrada, però de nou recordar-li que amb un guia oficial no haurà d'esperar en cap cua
** En aquesta visita recomano contractar un cotxe amb conductor o moure'ns amb taxis d'un museu a l'altre
- A Guide In Barcelona - info@aguideinbarcelona.com