Catala Castellano English
  Presentació | Rutes per Barcelona | Rutes de vins | Info & preus | Opinions | Contactar
Està planejant fer una ruta turística per Barcelona?  
Està pensant visitar una regió vinícola de Catalunya? Llavors, deixi'm que el guiï!!!  
1. Ciutat Vella 2. Ruta Modernista 3. Gaudí a Barcelona 4. Picasso - Miró 5. Barcelona medieval 6. Visita panoràmica
Barcelona Highlights

Visita Panoràmica de Barcelona

Aquesta pot ser una ruta perfecta per a vostè si tan sols necessita una visita turística d'orientació de Barcelona, especialment si la seva estada en la ciutat va a ser curta.
 
Aquest recorregut ens durà al Port Vell i a l'Olímpic passant per davant del monument a Colón. També pujarem a la muntanya de Montjuïc per a contemplar les boniques vistes de la ciutat que es tenen des d'allà. És també aquí on es troben algunes de les instal·lacions olímpiques esportives utilitzades durant els Jocs Olímpics de Barcelona en l'any 1992, com l'Estadi Olímpic, les Piscines Picornell, el Palau Sant Jordi…
 
Continuarem la nostra visita passant per la bonica Plaza Espanya construïda en ocasió de l'Exposició Universal de 1929. Recorrerem el Passeig de Gràcia amb els seus bells edificis modernistes i els seus elegants negocis del món de la moda.
 
Una parada en el Temple de la Sagrada Família ens permetrà contemplar aquesta impressionant construcció, obra del famós arquitecte Antonio Gaudí.
 
Abans d'acabar, i si encara els apeteix, podrem fer un petit passeig pel barri Gòtic en la ciutat antiga.
 
* Per a aquesta visita es necessita un cotxe amb conductor
** No es contempla l'entrada a cap recinte però recordi que aquests recorreguts que ofereixo són només suggeriments, sempre adaptables a les seves necessitats
 
Espero que els gaudi!!!!!
- A Guide In Barcelona - info@aguideinbarcelona.com