Catala Castellano English
  Presentació | Rutes per Barcelona | Rutes de vins | Info & preus | Opinions | Contactar
Està planejant fer una ruta turística per Barcelona?  
Està pensant visitar una regió vinícola de Catalunya? Llavors, deixi'm que el guiï!!!  
Sandra Benzal
Sandra Benzal
Sonia Viver
Sonia Viver
travel guide barcelona

catalonia official guide
AGUICAT
Catalonia Official Guides Association Members


travel guide barcelona
Presentació 

Benvingut/a a la nostra pàgina Web !!! Som Sònia Viver i Sandra Benzal, dues guies oficials de Barcelona i Catalunya i som també a més... unes veritables apassionades pel món del vi.

Treballem com guies turístiques a la nostra bonica ciutat i país des de fa ja alguns anys, i ho fem en diferents idiomes. A més de les nostres llengües nadives, català i castellà, Sandra parla anglès i alemany i Sònia anglès, francès, italià i portuguès.

El nostre amor per Barcelona i Catalunya fa que el nostre treball de guia sigui un gran plaer, estem especialitzades en l'art, cultura i costums d'aquest territori; a més la nostra passió pel vi unida a la nostra formació i titulació de sommelier ens permet i ajuda a donar a conèixer als visitants de la nostra comunitat els fabulosos vins i licors que aquí es produïxen, les vinyes de les quals procedeixen i els seus coneguts cellers.

Recordi que un dels avantatges de visitar Catalunya amb un guia oficial és el fet de no haver d'esperar en llargues cues per a accedir als monuments o museus ja que el guia oficial té preferència en taquilla i no espera.

A continuació li proposem diferents rutes culturals guiades a Barcelona ciutat i rutes de vins per Catalunya que podem fer junts, no obstant això recordi sempre que les nostres rutes són adaptables a les seves necessitats i preferències, sempre obertes a convertir-se en un vestit a mesura per a vostè.
Facebook Segueix-nos a Facebook

Enllaços a altres guies:
A Guide in Venice

A Guide In Barcelona - info@aguideinbarcelona.com - Numero de Registre de Turisme de Catalunya: Sandra Benzal GT 00800 - Sonia Viver GT 00881