Catala Castellano English
  Presentació | Rutes per Barcelona | Rutes de vins | Info & preus | Opinions | Contactar
Està planejant fer una ruta turística per Barcelona?  
Està pensant visitar una regió vinícola de Catalunya? Llavors, deixi'm que el guiï!!!  

Info & preus  

Les nostres rutes guiades estan pensades per a grups petits de 1 a 6 persones (si el seu grup és més gran, no hi ha cap problema, parlem-ne!). Intentem donar als nostres clients una atenció individualitzada, per això ens agraden els grups petits. Ens agrada fer-li sentir que aquesta és una visita guiada feta a mesura per a vostè, adaptada als seus desitjos, interessos i necessitats. És per aquesta raó que les nostres rutes proposades estan totalment obertes als seus suggeriments i possibles canvis.

Un dels avantatges de visitar la ciutat amb un guia oficial és el fet de no haver d'esperar llargues cues per a accedir als monuments o museus, ja que el guia oficial té preferència a taquilla i no espera.

El nostre objectiu és que els nostres clients marxin de Barcelona i Catalunya després d'haver-ho passat molt bé, havent après les coses genuïnes i autèntiques de la nostra cultura, les quals no apareixen en cap guia escrita o fullet turístic.

Molt important! De vegades podrà reservar els nostres serveis amb tan sols unes hores d'antelació a la seva visita però li assegurem que a la temporada alta de turisme això serà molt difícil, és per això que li recomanem contactar amb nosaltres (info@aguideinbarcelona.com) com més aviat millor per a comprovar la nostra disponibilitat. No obstant això, en cas que nosaltres no estiguèssim disponibles, trobariem un altre guia oficial de confiança, per a vostè. Fins i tot si necessités un guia en un idioma que nosaltres no parlem li intentariem buscar un guia que ho fés.

Per a reserves d'última hora, provi de trucar-nos als telèfons mòbils 0034-629480456( Sandra) o 0034-636494659

 

Tarifes

Les nostres tarifes inclouen totes les explicacions i assistència que vostè necessiti durant la visita o mentre l'organitza. No obstant això ,no inclouen les entrades a museus, monuments o cellers, tampoc inclouen el mitjà de transport (tret que trii les rutes de vins amb xofer) ni el dinar (si fos el cas).

- Visita de Barcelona (els preus són per visita, no per persona!)


Dia laborable
Cap de setmana o festiu
Mig dia (4h)
215 eur
225 eur
6 Hores (6h)
320 eur
332 eur
Dia sencer (8h)
420 eur
430 eur
1 hora extra
54 eur
56 eur


- Rutes de vins amb xofer


Cotxe / Monovolum
4 Hores
420 / 440 eur
6 Hores
633 / 659 eur
8 Hores
817 / 853 eur
10 Hores
918 / 963 eur

 

Condicions de tarifes

- Una visita de mig dia té una durada màxima de 4 hores, i de dia sencer màxim 8 hores.

- A les rutes de vins oferim 4 possibilitats diferents de 4, 6, 8 ó 10 hores depenent del número de cellers que visitem i de la distancia a la zona. ( AÑADIR ESTE TEXTO)

-Els preus de les rutes del vi incouen el cotxe o minivan amb condurctor més el guía expert en la cultura del vi

- En les rutes de vins amb xofer el cotxe serà un Mercedes classe E4 per a dues persones (més el conductor i la guia) i el monovolumen serà una Mercedes Viano per a un màxim de 6 persones (més el conductor i el guia).

- El punt de trobada amb la guia serà normalment el hotel del client, a no ser que s'indiqui un altre.

- Si vostè està allotjat en un hotel a les proximitats de Barcelona ciutat i vol que li recolli a aquell hotel, es carregarà una hora extra per desplaçament.

- S'aplicarà la tarifa de dia laborable de dilluns a divendres entre les 8 h i les 20h. Fora d'aquest horari o sent un dia festiu o cap de setmana s'aplicarà la tarifa corresponent.

 

Pagament del servei

A les reserves a compte (recomanades), una vegada la sol·licitud de visita hagi estat acceptada, vostè haurà de pagar un 50% del preu total via . En cas de que vostè decideixi cancel·lar el servei NO li retornarem el dipòsit, ja que els dies que hem tingut dates reservades per a vostè la nostra disponibilitat ha minvat i ha comportat la no acceptació d'altres serveis. Aquest dipòsit ha de ser enviat almenys 15 dies abans de la data del servei, si no la reserva serà cancel·lada (li enviaré les instruccions necessàries per a realitzar aquest pagament).

La quantitat restant serà abonada en efectiu el mateix dia de la visita.

 

Cancelacions

El dipòsit de la reserva no serà retornat en cas de cancel·lació de la visita. Un servei pot ser cancel·lat fins a 48 hores abans de l'hora reservada d'inici de la visita, sense cap tipus de cost extra. Si el servei és cancel·lat dintre de les 48 hores prèvies a la visita, el client haurà d'abonar el total del preu acordat.

 

Cotxe amb conductor

Veurà que a les nostres visites suggerides indiquem el tipus de transport necessari. No sempre és fàcil trobar un taxi lliure a Barcelona just quan un ho necessita, per això és més còmode contractar un cotxe amb conductor que ens pot esperar mentre visitem un monument en qüestió. Si vostè ho sol·licita, podem llogar-li un cotxe o un monovolum de primera classe amb conductor.

A les rutes de vins, tret que vostè dugui el seu propi cotxe, serà necessari sempre contractar un vehicle amb conductor ja que els cellers estan fora de la ciutat (per això els hi oferim la possibilitat de “rutes de vins amb xofer”. Nosaltres no conduïm a les nostres visites, preferim que ho faci un conductor professional, i així ens podem concentrar en les nostres explicacions a vostè.

 

Dinars

El preu de la visita guiada no inclou cap tipus de menjar o beure. Aquests seran pagats pel client si els consumeix.

Quan durant la visita de la ciutat parem al migdia per a que vostè pugui dinar, nosaltres li recomanarem sempre algun lloc típic i de qualitat de la zona, o en algun cas, si així ho sol·licita vostè prèviament, li podem reservar un restaurant amb anticipació.

En el cas de les rutes de vi de dia sencer, nosaltres li reservarem un bon restaurant gastronòmic de la zona vinícola que visitem.

En aquests dos casos el client abonarà el dinar de la guia.

- A Guide In Barcelona - info@aguideinbarcelona.com